Holmby Stor Brun Ljusstake

279kr

I lager

Ljusstake i matt keramik. Holmby utstrålar Storefactory med sina klassiska ränder och enkelhet. Stilren och simpel vid första anblick men mönstret i fatet skapar en exklusivitet och elegans.

Mått 22 × 22 × 4 cm

Skötselråd: Keramiken är matt och obehandlad och har blivit ett signum för Storefactory. Det är även naturligt att det kan förekomma små prickar eller gropar i keramiken då den är handgjord.

Viktigt: Tänk på att om du fyller din ljusstake med något, tänk då på att skydda ytan med lite plast så inte materialet suger åt sig av det som du lägger i den.

Dela med dig

STOREFACTORY

Rena linjer och naturliga material, kärleksfullt designade i Sverige. Storefactory är ett svenskt varumärke inom inredning. Våra produkter skapas av våra egna designers. Föremål – vackra i sin enkelhet – som alla passar lika fint i stadsvåningen som i stugan på landet. Många artiklar produceras i Sverige för att stödja svensk industri och värna om de resurser vi har. Vi strävar alltid efter att ha ett nära samarbete med våra leverantörer och återförsäljare.

Kunder som köpte den här produkten gillade även dessa:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Holmby Stor Brun Ljusstake”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go to Top