Vår målsättning är att ge Dig som kund en trygg och professionell service. Nedan följer våra köpvillkor.

Vid frågor och synpunkter kontakta oss gärna.

 

PRIS

Samtliga priser är angivna i SEK inkl 25% moms. Smedjan Design förbehåller sig rätten av att genomföra prisändringar och reserverar sig för eventuella feltryck samt slutförsäljning.

 

BESTÄLLNING

Det finns inget minsta beställningsvärde. Alla beställningar är välkomna. En beställning är genomförd när Du erhållit en e-postad orderbekräftelse av Smedjan Design. Orderbekräftelsen genereras automatisk vilket kan medföra ev. fel i ex lagersaldo, leveranstid eller liknande.

Vid reserverar oss för avvikelser avseende orderbekräftelsen vilket innebär att Smedjan Design förbehåller sig rätten att korrigera detta i efterhand.

Om en vara ej kan levereras kontaktas du via mail eller telefon.

Avbeställning av en order kan göras via mail info@smedjandesign.se ända fram till dess att varan har skickats.

Om produkten i leveranstiden anges som Beställningsvara, innebär detta att vi inte har produkten i lager. Vi tar då hem produkten enkom för Dig då Du gör Din beställning.

Leveranstiden varierar mellan olika produkter och vi meddelar dig info ang leveranstid per mail eller telefon.

 

BETALNINGSVILLKOR

Hos Smedjan Design kan Du alltid känna att du betalar tryggt, enkelt & säkert!

Du kan välja att betala med kortbetalning/PayPal eller Swish. Du måste vara över 18 år för att handla hos oss.

 

BYTEN, RETURER & REKLAMATIONER

Vid returer är du som kund ansvarig för att varan kommer fram till oss samt att den är oskadad vid leveransen. Vi rekommenderar därför dig att emballera varan väl samt att skicka varan med spårbarhet. Om varan skulle skadas eller komma bort kan vi begära ersättning av fraktbolaget om varan varit väl paketerad samt skickad med spårbarhet. I annat fall sker returer på egen risk.

Öppet köp

Du har alltid 14 dagars öppet köp från det att varorna mottagits. Du kan i lugn och ro känna efter hemma om du är nöjd med dina varor. Ångerrätten vid öppet köp gäller endast om produkten returneras i väsentligt oförändrat skick. Självklart får förpackningen brytas och produkten varsamt testas. Vid ångerrätt av hela ordern återbetalas hela köpet inklusive eventuella fraktavgifter. Vid ångerrätt av delar av ordern återbetalas du för varan du returnerar. Du står själv för din returfrakt tillbaka till oss.

 

Byte

Om du önskar byta din vara ber vi dig returnera din beställning och lägga en ny

 

Reklamationer

Om Din vara är felaktig, skadad eller på något sätt defekt eller felexpedierad, vänligen kontakta oss via mail info@smedjandesign.se omedelbart så att vi kan åtgärda felet. Felaktig eller skadad vara ska reklameras senast inom 14 dagar. I mailet skriver du ditt ordernummer, anledning till reklamationen samt bifogar bild, både på varan du önskar reklamera samt på emballaget. Vid återsändelse av en reklamerad vara står vi för frakten och eventuell ersättningsleverans av en ny vara. Varan ska återsändas väl emballerad. Så snart vi mottagit varan för granskning försöker vi lösa det på bästa sätt för dig. Observera att vi ibland behöver kontakta vår leverantör för vidare instruktioner. Enligt Konsumentköplagen har Du som kund reklamationsrätt i 3 år efter det att Du har tagit emot varan. Smedjan Design tillämpar Konsumentköplagens reklamationsrätt.

Returadress:
Smedjan Design AB
Bintjevägen 13
641 93 Katrineholm 

Retur av beställningsvaror
Vid returer av beställningsvaror då vi tagit hem en produkt enkom för Dig gäller öppet köp. Dock är det viktigt att notera att hemtagningskostnaden från leverantören och vidare frakten till Dig, kommer att faktureras dig, om Du ångrar Ditt köp. Returkostnaden till Smedjan Design ansvarar Du som kund också för. Detta är viktigt att tänka på vid beställning av större möbler från oss, då frakten kan vara dyr vid tunga och skrymmande varor.

Återbetalning
Efter mottagande av din retur, granskar vi varan samt återbetalar/krediterar ditt kort/faktura. Du erhåller ett mail kring returhanteringen, information om återbetalning samt ev uppdatering av en ny faktura. Vi hanterar och administrerar returer löpande, med en hanteringstid på ca 5-10 dagar. Enligt distanshandelslagen har Smedjan Design krav att återbetalning ska ske inom 30 dagar.